Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Uporaba hidravlične dvižne ploščadi in njen dvig in padec principa

| Updated: Dec 30, 2017

Z razvojem tehnologije v industriji in naraščajočo stopnjo mehanizacije vse več dela je začelo uporabljati sodobne stroje in opremo namesto ročnega človeka, kar ne samo zmanjšuje delovno intenzivnost, temveč tudi močno izboljša učinkovitost delovne sile. Hidravlična dvižna ploščad je mehanizirana dvigalna oprema,

 

Potrebno je samo pritrditi na hidravlično dvižno ploščad ali ravnino, lahko pomagate doseči samodejno dvigovanje ali padec cikla. Optimizirana zasnova hidravlične dvižne platforme odpravlja pomanjkljivosti iz stanja tehnike. Ker sprejme zaprto jekleno konstrukcijo zaprtega zaprtega vodila, je v njej zaprta zunanja lupina motorja in žične vrvi, kar ni enostavno za staranje in korozijo ter podaljša življenjsko dobo.

 

Hkrati pa se hidravlična dvigalna plošča ne more uporabljati samo skupaj z drugo strojno opremo, temveč se lahko uporablja tudi sam, široko uporablja, enostavno delovanje, nizka cena, idealna dvigalna oprema, se je široko uporabljala pri dekoraciji, montaži klimatske naprave in tako naprej.

 

Seveda lahko hidravlično dvižno platformo naredimo tudi v različnih vrstah, da bi zadostili potrebam trga. Ključ je njena uporaba je zelo preprosta, proces njenega vzpona je bata kartice bata bata v olje, podstavek za krtačo telesa kartice kartice, v kartico zaklepanje bata vratu nazaj na olje, kartico telo, da se sprostite; naslednjo kartico za blokiranje bata v olje, Telo kartice je zaklenjeno v podporni palici, kartica zaklene batno votlino, da vrne olje in je ohišje kartice svobodno. Pod delovanjem glavne vzmetne sile se glavna bata vrne nazaj na pnevmatski dušilni ventil, hidravlična dvigalna ploščad pa se povrne v prvotni položaj.

 

Ko se hidravlična dvižna ploščad spusti, je telo kartice zaklenjeno na podporni drog, bobna za blokiranje bata se vrne v olje, sprosti na ohišje kartice, glavno batno votlino vstopi v olje in glavni pogonski bat telo kartice se premika navzdol, kartica pa je zaprta z ohišjem kartice olja, zaklepna podporna palica pa je zaklenjena; kartica zaklene batno votlino, da vrne olje, spodnja kartica telo sprosti glavno batno votlino, hidravlična dvižna platforma pa se premika navzdol pod delovanjem glavne vzmeti in gravitacije.

http://www.pxslitter.com/

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje