Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Območje uporabe in princip delovanja rezalnega jeklenega traku

| Updated: Oct 12, 2017

Stroj za rezanje jeklo je vrsta opreme za vzdolžno rezanje materiala širokega valja, ko se uporablja. Zato je v številnih industrijah beseda v uporabi, in trak stroj se lahko uporablja za razdelitev papirja. Pakirna oprema v glavnih proizvodih, trg embalaže je pogosto vidna.


Stroj za rezanje jekla se lahko uporablja tudi za uporabo podkavnega usnja, tkanine, plastike, filma in tako naprej industrije, sub-kovinske tuljave, kot trak trak, iz nerjavnega jekla, bakra ... njegova glavna za predelavo jekla pod jeklarji na trgu, proizvajalci valjarne, električna industrija, avtomobili, žigosanje delov, in tako naprej.


Bistvo stalnega nadzora napetosti v procesu previjanja in navijanja je potrebo po poznavanju spremembe premera obremenitve med delovanjem. Zaradi spremembe premera navitja, da bi obdržali obremenitev, potrebuje stroj motor. Izhodni navor se spremeni, ko se premer spremeni.


Za frekvenčni pretvornik serije V, ker je mogoče krmiljenje navora opraviti, je možno dokončati krmiljenje konstantne napetosti navitja. Pretvornik serije V zagotavlja tri analogna vhodna vrata, AUI, AVI, ACI. Ta tristopenjska analogna vhodna vrata je mogoče opredeliti kot različne funkcije, tako da lahko kot način vrtilne frekvence izberete katero koli smer, na drug način kot omejitev hitrosti.


Vemo, da pretvornik deluje pri nizkih frekvencah, asinhroni motorji z AC-jeklenim rezkarjem AC niso dobri, aktivacijski navor je nizek in podrejen, zato celoten postopek navijanja poskuša preprečiti, da motor v navitju dela v 2HZ spodaj . Tako ima navijalni motor minimalno omejitev hitrosti.


Tovarna strojev Wuxi Puxin
Kontakt: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Tel: + 86-510-83208381
Faks: + 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kitajska
E-pošta: wxpx0510@163.com
Spletna stran: http://www.pxslitter.com

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje