Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

CNC rezanje dolžine line funkcije in funkcije

| Updated: Jan 02, 2018

CNC razrez dolžina proge je predvsem iz avtomobila, uncoiler, sredi mostu, rampo, vrezovanje stroj, stroj za rezanje, prejema tabele, hidravlični pnevmatski sistem, CNC sistem in drugod, ki shranjujejo; na tej podlagi, CNC rezanje dolžine črte je opremljen tudi z visoko precizno servo motor, zanesljiv hidravlični sistem in visokotehnoloških raven programabilni krmilni sistem za zagotovitev točnih hranjenje in rezanje.

 

CNC rezanje dolžine linije čeprav veliko enot, ampak vsak ima svoje edinstvene lastnosti, kot so avto lahko premaknete gor in dol, levo in desno, tako da je material v Odmotavanje gibanje natančno; in sredi mostu se uporabljajo za vodenje material iz grobo šola v redu šola, prispeva k hitrosti izravnavo stroj dve šoli.

 

Ključna točka je CNC rezanje dolžine stroj za rezanje, ki uporablja kontrolnik CNC, ne samo rezanje učinkovitost in natančnost rezanja je tudi zelo natančen. Zaradi tega, CNC rezanje dolžine črte ima funkcijo rezanja materiala samodejno.

 

Ob istem času, CNC rezanje dolžine vrstice lahko tudi različne tuljavo materiala Odmotavanje, izravnavo, razrezovanja točk, razrezane na različne velikosti specifikacije vodoravni prerez plošče, in samodejno zloži lepo, ne samo znatno izboljšanje učinkovitosti proizvodnje, zmanjšali stroške, ampak tudi zagotoviti kakovost proizvoda, močno poveča konkurenčnost podjetij.

 

CNC rezanje dolžine črte niso široko uporabljale v hladno valjanih svitkov, vroče valjane tuljave, iz nerjavečega jekla tuljavo, pocinkane jeklene tuljave cut, cut različnih nespremenljive dolžine ploščo, primerni za inox izdelki, električnih naprav, vozil in strojev predelovalno industrijo.

http://www.pxslitter.com/


izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje