Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Razvijanje zahtev in pričakovanj proizvajalcev rezalnikov jeklenih tuljav

| Updated: Oct 16, 2017

Stroj za rezanje jekla je komplementarni gostiteljski izdelek, ki večinoma uporablja prodajno mrežo na mednarodnem trgu za izvoz. Izdelek gostiteljica vstopi v dobavno verigo mednarodnega proizvajalca v načinu OEM. Vključuje mednarodne proizvajalce in vzdrževalce v obliki rezervnih delov. Vzpostaviti proizvodno bazo gostitelja na tujem ciljnem trgu in uresničiti lokacijo zbiranja in izdelave.


Proizvajalci strojnih strojev za jeklene tuljave morajo odpraviti strateško pozicioniranje industrije. In potrebno je pospešiti integracijo podjetniških virov. Razvijanje in podpiranje močnih podjetij v strojni industriji na Kitajskem, da se razvijejo v kitajsko strojno industrijo svetovnega razreda, je glavni cilj razvoja rezalnega stroja na Kitajskem. Podpora kvalificiranim podjetjem, da vstopijo v verigo mednarodne strojne industrije in podjetja s kvalificirano koristjo, zlasti mala in srednje velika podjetja, v verigo in dobavne verige mednarodne inženirske industrije, kar najbolje izkorišča razpoložljive vire.


Izboljšati tržno okolje kitajske strojne industrije, v določeni meri se bo oblikoval tržni sistem sodobne strojne industrije. V procesu uporabe bo zagotovljeno pošteno okolje za razvoj industrije, da se oblikuje sodoben tržni sistem mehanične industrije v kombinaciji trga kapitala, tržnega trga in sekundarnega trga, vključenega v strojno industrijo.


Temeljni način razvoja kitajskega rezalnega jekla je izboljšanje jedrne kompetence korporacije. Podjetja tesno razumejo ključne elemente raziskovalne in razvojne zmožnosti, nadzor stroškov, inovacije upravljanja in tako naprej, ki tvorijo temeljne vire izdelkov, blagovnih znamk, tehnologij, standardov, proizvodnje, upravljanja, prodajne mreže in jedrne konkurenčnosti podjetij.


Na trgu so vodilni izdelki na splošno nadgradnje, ki so ključnega pomena za oblikovanje jedrne kompetence korporacije. In to je temelj konsolidacije kitajskega trga in razvoja mednarodnega trga. Za trg in uporabnike je temeljna vrednost blagovne znamke mehanike predvsem v kakovosti izdelkov, kakovosti storitev in preostale vrednosti izdelkov na sekundarnem trgu opreme, poleg tega pa je čar korporacijske kulture.


Tovarna strojev Wuxi Puxin
Kontakt: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Tel: + 86-510-83208381
Faks: + 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kitajska
E-pošta: wxpx0510@163.com
Spletna stran: http://www.pxslitter.com

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje