Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Visoko hitrostni jekleni valjčni obseg aplikacij

| Updated: Dec 19, 2017

Kot raziskovalno-razvojno podjetje in proizvodno podjetje za hitrorezno jekleno vrvico, moramo poskušati po svojih najboljših močeh izpolniti različne zahteve kupcev, vključno s funkcijo rezalne linije, življenjsko dobo, stroški in tako naprej. Medtem ko se doseže pravilna uporaba funkcij, je treba HSS slitter črto trajno in lahko čim bolj zmanjša nabavne stroške.

Hitro rezanje jeklene tuljave z veliko hitrostjo je ena vrsta opreme za rezanje, njegova hitrost lahko doseže 200 m / min, kar je zelo primerno za podjetja, kot so dobavitelji jeklenih materialov z visokimi izhodnimi zahtevami, vendar le za svojo tovarno odprto knjigo podjetja Cut lahko izberejo druge vrste jeklenih subangangentov.

Poleg hitrorezne jeklene vrvi za ločevanje valjev ima trg tudi preproste rezalne linije in standardne rezalne linije ter druge izdelke, preprosta linija za striženje se običajno nanaša na širino valja 450 mm in 650 mm materiala; taka preprosta proizvodna linija opreme, lahko izberete dve vrsti tipov zemeljskega ali standardnega tipa, če zahteve glede proizvodnje niso visoke, lahko upoštevate tleh tipa; po drugi strani pa izberite standardno vrsto hitrosti.

Standardna vrsta jeklene žice za rezanje se uporablja bolj upoštevati, da nekateri kupci na zahtevo glede donosa niso visoki, cena celotnega pakiranja pa je relativno občutljiva za primer, standardna rezalna jeklena vrvica, ki ustreza pogojem Ključ je bolj prevladujoč glede na ceno.

Proizvajalci visokohitrostnih jeklenih žičnic so uvedli številne različne proizvodne linije, tako da lahko v skladu z njihovimi potrebami razumno izbiramo tako za doseganje želenega rezalnega učinka kot tudi za zmanjšanje stroškov in izboljšanje učinkovitosti

http://www.pxslitter.com/


izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje