Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Zahteve okvirja in razporeditev žic v hitrostnem razrezu na dolžino

| Updated: Oct 26, 2017

Visoka hitrost do dolžine linije je nekakšen električni procesni stroj. Žična elektroda opravlja hitre izmenjalne gibe in hitrost hoje je 8 ~ 10 m / s. Žično elektrodo lahko večkrat uporabimo in hitrost obdelave je visoka. To je glavna vrsta proizvodnje in uporabe v naši državi, in to je prvotni način obdelave žagno-elektrodnih elektrodnih žic v naši državi.


Mehanizem za dovajanje navoja linije za velike hitrosti na dolžino je v glavnem sestavljen iz nosilca tuljave, bobna za navijanje in vodilnega kolesa. Ko se natančnost mehanizma za navoj navzdol pade, bo povzročil radialno iztekanje in aksialno premikanje bobna. Radialno iztekanje bobna za navijanje bobna bo zmanjšalo napetost žice elektrode, kar povzroči izgubo žice. In žica molibdena se bo odtrgala od vodilnega koluta, ko bo resno.


Aksialno premikanje bobna za navijanje bobna visoke hitrosti, razrezane na dolžino, bo omogočilo razporeditev žice neenakomerno in povzroči zlaganje vlaken. Gred in ležaj bobna za navijanje bobna pogosto povzroči očistek zaradi odrgnine in zlahka povzroči zlomljeno žico. Tako je treba obrabljeno gred in ležaj pravočasno zamenjati. Če boben za navijanje žice spremeni smer, če visokofrekvenčni napajalnik ni odrezan, bo molibdenska žica v kratkem času zažgana zaradi visoke temperature. Zato je treba preveriti, ali je prekoračeno stikalo za potovanje na koncu bobna za navijanje žice nemogoče.


Med uporabo linije dolžine z visokim številom vrtljajev , je treba boben za navijanje žice in vodilno kolo vrtljivo gibati. V nasprotnem primeru bo v procesu izmeničnega gibanja povzročil vibracije sistema za transport žice. Pozitivni postanek na zadnjem koncu žičnega navijalnega bobna je treba nastaviti tako, da se izognemo lomljenim žicam. Povezava zaporni kontakti in potresi hitro premikajočo nit molibdena, ki bo enostavno proizvajal utor in povzročil zlom napetosti, tako da treba ga je tudi zamenjati pravočasno.


Tovarna strojev Wuxi Puxin

Kontakt: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Faks: + 86-510-83209882

Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kitajska

E-pošta: wxpx0510@163.com

Spletna stran: http://www.pxslitter.com

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje