Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Karakteristika zmogljivosti rezalne linije hidravličnega jekla

| Updated: Nov 30, 2017

Območje uporabe hidravličnega rezkarskega traku je široko in se lahko uporablja za rezanje različnih vrst plošč. Trenutno uporabniki uporabljajo izdelek predvsem za striženje vseh vrst hladno valjanih jeklenih plošč, plošče iz nerjavečega jekla in drugih materialov, tako da postane potrebna merilna ploščica.

Opozoriti je treba, da je treba pri uporabi hidravlične jeklene žice za rezanje žice upoštevati posebna merila glede na dejanske proizvodne zahteve. Različne specifikacije proizvodne linije se lahko uporabljajo za različne specifikacije plošče bobna. Na primer zunanji premer območja uporabe bobna je od 900 do 1800 mm, ustrezna teža bobna pa je manjša od 20 000 kg.

Na splošno je v sistemu veliko različnih delov. Ker te komponente medsebojno sodelujejo, se lahko proizvodna naloga uspešno izvede. Glavne sestavine so: Hidravlični polnilni voziček, hidravlični notranji ekspanzijski stroj, stroj za striženje pločevine, operacijska platforma za transportne trakove, pnevmatika za razkladanje, voziček za razkladanje, plošča s plavajočo glavo, lopatna glava, tlačna roka, hidravlični sistem in električni regulacijski sistem.

Hidravlični sistem hidravličnega jeklenega tuljavnega tulca, ki je analiziran iz dejanske uporabe, je večinoma opremljen z natančnejšimi komponentami. Električno krmiljenje uporablja programski krmilnik PLC in zaslon na dotik za krmiljenje celotne linije. Zato ima višjo stopnjo avtomatizacije, lahko zagotovi kakovost izdelkov. Za uporabnike linija izdelkov ne more samo učinkovito izboljšati kakovosti izdelka, temveč tudi izboljšati delovno učinkovitost, medtem ko med stabilnim delovanjem tudi poenostavlja proces delovanja.

Običajno lahko nakladanje navitega materiala samodejno dokonča nadaljnje proizvodne procese. Zato lahko uporaba hidravlične jeklene žice za rezanje žice zmanjša delovno intenzivnost delavcev z visoko stroškovno učinkovitostjo. Hkrati je hidravlična jeklena tuljava za rezanje tudi visoko zmogljiv proizvod, ki ima veliko funkcij stroja, električne energije in tekočine.

http://www.pxslitter.com


izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje