Dom > razstava > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Debela plošča Kaiping uporablja pozornost in aplikacije

| Updated: Jan 11, 2018

1. Plit Kaiping stroj v uporabi, ali obstaja nekaj previdnostnih ukrepov?

Plate Kaiping stroj, uporaba postopka, obstaja nekaj previdnostnih ukrepov, predvsem za: Če najdete izjemo ali vpliv teh anomalij, potem mora takoj zaustaviti za vzdrževanje. Če ni nujno, je prepovedano prenehati uporabljati gumb za zaustavitev v sili. Poleg tega je moč opreme, prepovedano, da se potegne brez dovoljenja.

2. Pri uporabi razpona je stroj odprtega dna manjši od navadnega Kaiping stroja?

Kaiping stroj, Kaiping debelina je 0,18-25mm, navzkrižno rezanje do velikosti odstopanje je v 0,1mm. Zato ga je mogoče obdelati v območju debeline 0,14-25 mm. Krožnik Kaiping stroj, ki je Kaiping stroj v a. Glavni cilj je za debelo ploščo, zato je njeno obdelovalno območje manjše, je z navadnim Kaipingom nemogoče, je enako.

3. Kaiping aluminij, ali lahko uporabimo ploščo Kaiping stroj? Poleg tega jekla odprta Kaiping to?

Kaiping aluminija se lahko uporablja Kaiping stroj za izvedbo, vendar pa, ali uporabiti debele Kaiping stroj, je, da vidim dejansko stanje in uporabo zahtev. Če je potrebno, je na splošno na voljo običajen Kaiping. Kaiping jeklo, jeklena palica je naravnost naravnost, se bo uporabljala za Kaiping stroj. Vendar pa to ni uporaba plošče Kaiping stroj.

4. Stroj Plate Kaiping, če korekcijski center in središče neosvinčnika ne prekrivata smeri centra, nato plošča Kaiping, ali ima vpliv?

Stroj Plate Kaiping, če korekcijski center in središče neprilike ne sovpadata s smerjo centra, nato pločevino Kaiping, ni veliko udarca, saj lahko korekcijsko kolo s silo za pritrditev plošča prepreči pojav odstopanje se pojavi. Če pa je na listu, bodo težave.

http://www.pxslitter.com/

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje