Dom > Novice > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Razvoj trga analiza Kaiping stroj na Kitajskem

| Updated: May 24, 2017

Pri naložbah v tržnem deviznem ciljno vzpostaviti proizvodne baze mainframe za doseganje lokalizacijo montažo in proizvodnjo. Počisti industrija strateško pozicioniranje, pospešiti integracijo virov v podjetju, gojiti vrhunskih kitajskih stroji industrije podjetij, negovanje in podpre kitajske stroji industrije močne podjetjem, da razvijejo v vrhunske kitajski strojna industrija, a podjetja so glavni cilji Kitajska Kaiping stroj razvoja. Tradicionalni Kaiping stroj nima absolutno prednost v konkurenci na trgu, njene opreme že ne more zadovoljiti večino proizvodnje povpraševanju. Če Kaiping stroj želi nadaljnji razvoj, je treba spremeniti nekatere pomanjkljivosti v sedanjem razvoju.
V zadnjih letih se je gospodarska kriza povzročila splošen upad v industriji v različnih državah, in naša vlada je sprejela ustrezne ukrepe, s katerimi bi spodbudili domače industrijske predelave, vključno z Kaiping stroj in druge industrije so tudi aktivno iščejo protiukrepov, Kaiping stroj rezilo na upada industrije kot priložnost za razvoj industrije na pogled, še naprej Duriti za tehnično nadgradnjo proizvodov, ki se opira na tehnologijo in tehnologijo za pridobitev pobude na trgu.
Na trgu je veliko Kaiping strojev uporabljate staro nadzornega sistema v operaciji, je to daleč od trenutnega hitrega razvoja industrije, moramo spremeniti Kaiping stroj v starem obrazu, uporabo naprednih sistemov za nadzor, kot so napredno električni senzorji. Ker je stara Kaiping nadzor stroj sistem za delovanje navijanje roba in kontrolo materiala določen zamik, bo vplivalo na obdelavo in proizvodnjo opreme, ki vplivajo na učinkovitost obdelave.

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje