Dom > Novice > Vsebine
Kategorijo izdelkov

Razlika med Gelat in hladno Zahang

| Updated: May 24, 2017

Vroče valjani in hladno valjane kot najbolj priljubljena na trgu dve vrsti metod predelave jekla, ki ga je veliko število proizvajalcev jekla uporabo, dva jeklena tehnologija predelave na koncu, kaj je razlika?
I. hladno valjanje
Hladno valjanje je sklicevati na vlečenje, leng, mraz, itd pri sobni temperaturi, jekla ali jekla obdelave trak v različnih oblikah, na trgu je zelo priljubljen hladno žrebanje ravno jekla, hladno vlečene proizvajalci ravno jekla so tudi zelo veliko .
Prednosti: hladno valjanje lahko kar hitro izdelavo izdelka, visoko učinkovitost, postopek ne poškoduje prevleko, se lahko izvede v različne oblike prečnega prereza, da se prilagodijo uporabo pogojev; hladno valjano jeklo lahko proizvajajo veliko plastično deformacijo, s čimer se izboljša mejo elastičnosti jekla.
Slabost: Čeprav ni toplotno plastičnost v procesu brizganja, vendar preostala stres je še vedno v delu, bo to vplivalo na celotno in lokalno upogibanje jekla. Hladno valjani jekleni je na splošno oddelek odprtina, tako da je prost torzija odseka nizka, ko je zunanja sila nagnjeni k torzije, in pod pritiskom bodo nagnjeni k upogibanje upogibanje, jeklo sama slaba vzvojna uspešnosti; Ko se tvori hladno valjano jeklo, ni zgoščevalno v spoju plošče, tako da se lokalne tolerance jekla je slaba.
II. vroče valjanje
Prednosti: Jeklo se lahko močno poškodovani, se napaka mikrostrukture odpraviti, mikrostruktura jekla stiska, in mehanske lastnosti se izboljšajo. Ta vrsta izboljšav predvsem kaže v vzdolž smeri izdelavo, jeklo v določeni meri ne bo vse isto telo. V razpok in mehurčkov nastanejo med ležanjem so odpravljene tudi pri visokih temperaturah.
Slabost: Po toplo valjani, bo jekleni notranji nekovinski vključki treba stisniti na tanke rezine, ki vodi do pojava delaminacije lahko delaminacija Znamka jekla v varilni krčenja, ko se pojavi solza; preostalo stres povzroča neenakomerne mrazu, ki povzroča deformacijo jekla, zmanjšuje stabilnost, ter zmanjšuje utrujenost odpornost na neke mere.
Tretjič, vroče valjani in hladno valjanih razlika:
(1) Del jekla hladnim valjanjem omogoča lokalnega uklona, ​​ki lahko v celoti izkoristi uklonskih nosilnost;
(2) Preostala Stres ploščatih toplo valjanih jeklenih in hladno La Chang na jeklo je drugačen, tako da obstaja velika razlika v distribuciji odseka. Preostala stres hladnim vlečenjem predvsem ukrivljena tipa, in toplo valjanje predvsem na filmu.
(3) Prosti torzijski vroče valjanih oddelek jekla je višja od hladno vlečene jeklene, tako da torzijska učinkovitost vroče valjanega jekla je boljša od hladno valjanega jekla.

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje