Dom > Izdelek > rezani dolžino črte
Kategorijo izdelkov

Visoko hitrostno in visoko učinkovito Presto električno hidravlično, enofazni dvigalni mizi, oprema

Proizvodna linija, ki se uporablja za kovinske zvitke različnih specifikacij. Z vlečenjem, izravnavanjem in rezanjem so valjane plošče pretvorjene v ploščate plošče želene dolžine in širine. Z razumno postavitvijo, enostavno manipulacijo in visoko avtomatizacijo se linija uporablja za obdelavo / vroče ...

Pošlji povpraševanje

Podrobnosti izdelka

Proizvodna linija, ki se uporablja za kovinske zvitke različnih specifikacij. Z vlečenjem, izravnavanjem in rezanjem so valjane plošče pretvorjene v ploščate plošče želene dolžine in širine.

Z razumno razporeditvijo, enostavno manipulacijo in visoko avtomatizacijo se linija uporablja za obdelavo kovinskih / vroče valjanih plošč, silikonskih jeklenih plošč, plošč iz nerjavečega jekla, barvnih plošč, aluminijastih plošč in galvanskih ali prevlečenih kovinskih plošč pri proizvodnji avtomobilov, kontejnerjev, gospodinjskih električnih Naprave, živila, embalažni materiali in gradbeni materiali.


Naša tovarna professionaly proizvajajo opremo, ki izdelujejo plošče straigit, seitioning, rezanje, kot enote correctiy celo, longiludinally, rezanje, striženje za rezino, in proizvodne linije korrceting celo, stroj nabor krožne jedi longituolinally rezanje.Naša oprema ima veliko Številko različnih modelov.


Imate posebne potrebe, ki so lahko oblikovane za vas.
Za več podrobnosti se obrnite na nas.


Tovarna strojev Wuxi Puxin
Mob: 86-13951579100

Tel: 86-510-83208381
Faks: 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kitajska
E-pošta: wxpx0510@163.com
Spletna stran: http://www.Pxslitter.com

Dobrodošli, da bi kupili visoko hitro in visoko učinkovito električno prestavno električno hidravlično mizo, enojno škarje, opremo. Kot eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev Kitajske na tem področju ponujamo tudi prilagojeno storitev z nizko ceno. Prosimo, uživajte v naših kakovostnih izdelkih na Kitajskem. Za citate, dobrodošli, da stopite v stik z našo tovarno.

Sorodni izdelki

Send your message to us

izdelki
rezanje serije
Izravnavo serije
ploščatega jekla serije
tuljava upender
Kontakt
tel: + 86-510-83208381
          
Mob: + 86-13951579100
          
Dodati: 76 # Qianluo Rokovanje, Huishan District,
          
Wuxi, Jiangsu, Kitajska
          
E: wxpx0510@163.com
Povpraševanje